Introductievlucht maken?

Reisprogramma 2017

Reisprogramma 2017

In 2017 wordt één reis naar Noordoost-Spanje aangeboden (week 42) en een trip naar de Mont Blanc (week 19).

 

Pyreneeën
In week 42 (15 -22 oktober 2017) wordt een reis naar Noordoost-Spanje georganiseerd.  Er wordt gestart vanaf een lokaal vliegveld met brede vlakke graslanden. Deze reis is geschikt voor zowel de beginnende- als de gevorderde piloot omdat er gevlogen kan worden in het brede dal, maar ook hogerop in de Pyreneeën. Er kunnen maximaal 10 paramotoren mee, waaronder twee trike's.

 

Klik hier voor een film-impressie van de Spanjereis van maart 2016 (van Dutch Air Experience)

klik hier voor een film-impressie van de Spanjereis van oktober 2016 (facebook)

    

Kosten
wij kunnen deze reis aanbieden voor een € 350 p.p. Tot de reissom behoren de volgende onderdelen:
- vervoer van alle benodigde materiaal naar Spanje en tijdens het verblijf (inclusief transportverzekering)
- stalling paramotor + overig materiaal op vliegveld gedurende 8 dagen
- start en landingsgeld voor gebruik vliegveld + accommodatie (o.a. toilet) gedurende 8 dagen 

 

Kosten voor vliegreis en verblijf zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor een eigen kamer in een bungalow ca. € 250,- (op basis van delen  van bungalow met reisgenoot). Er zijn ook hotelkamers en een appartementen verkrijgbaar. Een vliegticket kost ca. € 60-80, afhankelijk van reisdagen en vroegboekkorting.

 

Deze reis is ook zeer geschikt voor partner en/of kinderen. Extra reisgenoten betalen alleen de eigen reis- en verblijfskosten en zijn Paramotorreizen.NL niets verschuldigd.

 

Verblijf
Tijdens ons verblijf in Prullans overnachten we in het Cerdanya Resort. Overnacht wordt in houten chalets op een bungalowpark (Een verblijf in een hotel/appartement nabij behoort tot de mogelijkheid).

 

Vervoer materiaal
Tot de reissom behoort het transport van alle benodigdheden om met eigen paramotor en scherm te vliegen in het buitenland. 

 

Reis van en naar Spanje
De vliegstekken liggen in de nabijheid van Girona. Bij het vaststellen van de reissom is uitgegaan van een lowbudgetvlucht (Transavia/Ryanair) vanaf Weeze of Schiphol. Op het vliegveld van Girona kan tegen een scherp tarief een auto's gehuurd worden om vanaf het vliegveld naar Prullans te reizen. Uiteraard kunnen wij ook bemiddelen zodat deelnemers samen kunnen reizen en zo de kosten beperken.

 

Het weer in oktober
In oktober is het meestal rustig najaarsweer met middagtemperaturen rond de 20 gr. Thermische omstandigheden zijn op zonnige dagen niet extreem. Het dal wordt gekenmerkt door een dalsysteem dat voorziet in een rustige westenwind overdag.

 

Aanmelden
Je kan je opgeven voor deze reis via het bovenstaand contactformulier of een e-mail sturen naar info@paramotorreizen.nl 

 

Mont Blanc

 

In week 19 van 2017 (6-12 mei) organiseert Paramotorreizen.NL een vliegreis naar de Mont Blanc. Deze reis is alleen geschikt voor gevordenden en alleen geschikt voor voetstarters. Informeer naar de mogelijkheden. 

- klik hier voor een filmverslag van de Mont Blanc-reis 2016 (film van Paramotorreizen.nl)

- klik hier voor een filmverslag van de Mont Blanc-reis 2016 (film van T. Hendrix)